Ajuntament de Reus

L'ACTUALITAT DEL PARC


Arrenquen els preparatius del Parc de Nadal 2016
Noticies

Arrenquen els preparatius del Parc de Nadal 2016

Arrenquen els preparatius del Parc de Nadal 2016

El Parc de Nadal de Reus ha iniciat els preparatius de la nova edició que tindrà lloc entre el 27 de desembre de 2016 al 4 de gener de 2017. L’Ajuntament ha convocat a les entitats a reunions informatives —la primera va tenir lloc el 20 de juliol i la segona serà el dia 25— per tal d’explicar les bases de participació i les diferents etapes per concretar la presència destacada en una nova edició del Parc.

L’organització del parc ha establert el calendari i les bases de participació, un cop desenvolupades les sessions informatives i entre l’1 d’agost i el 15 de setembre les entitats podran presentar les seves propostes. L’eix temàtic del par gira al voltant de “La Mediterrània un mar de cultures” vinculant el Parc d’aquesta edició als dos grans esdeveniments que el 2017 seran protagonistes a la Ciutat “Reus Ciutat de la Cultura Catalana i els Jocs del mediterrani 2017”.

El, regidor d’Esports i president de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, Jordi Cervera, com a responsable de l’organització, afirma que “el Parc de Nadal és una organització de ciutat on el paper de les entitats es fonamental i l’element diferencial que configura una personalitat única dels Parcs de Nadal que s’organitzen arreu. Cervera que en la primera reunió informativa desenvolupada al Pavelló Olímpic Municipal, amb la presencia de 24 entitats, ha volgut agrair l’interés de les entitats, així com la seva capacitat de renovació i superació en presentar cada any nous projectes i propostes millorades.

Les entitats interessades en ser presents al parc, hauran de presentar els seus projectes a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (plaça del Mercadal,1), fins el 15 de setembre.


Pavelló Olímpic Municipal, Carrer de Mallorca,1
43205 Reus

977 010 888

[email protected]