Ajuntament de Reus

L'ACTUALITAT DEL PARC


La nova edició del Parc de Nadal tindrà com a eix “El Talent i la Creativitat”
Noticies

La nova edició del Parc de Nadal tindrà com a eix “El Talent i la Creativitat”

La nova edició del Parc de Nadal tindrà com a eix “El Talent i la Creativitat”

El Parc de Nadal de Reus, impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i que es desenvolupa sota la gestió, direcció i execució tècnica de Reus Esport i Lleure, inicia els preparatius d’una nova edició del Parc amb la publicació de les bases i preinscripció de participació de les entitats. La nova edició d'aquest esdeveniment tindrà com a exi temàtic “El Talent i la Creativitat” i es desenvoluparà a les instal·lacions de FiraReus al Tecnoparc del 27 de desembre al 4 de gener en horari de tarda.

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, recorda que “estimular el talent natural o la creativitat en el marc d’una activitat lúdica és possible en qualsevol matèria o activitat, i en aquest sentit el Parc de Nadal és un espai excepcional per fer-ho”.

Convocatòria oberta a les entitats
La convocatòria per la presentació de projectes està oberta des de finals d’agost a totes les entitats inscrites al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Reus i finalitzarà el divendres dia 14 de setembre. Els projectes presentats s’han d’adreçar al públic infantil i els seus continguts han de tenir un objectiu lúdic, didàctic, participatiu i/o de divulgació vinculat a l’objecte social de les entitats. Els projectes s'han de presentar a la seu de Reus Esport i Lleure SA al Pavelló Olímpic Municipal en horari de matí, de 10:00 a 14:00 h.

Les entitats disposen de tota la informació a l’enllaç https://www.reusesport.cat/activitat/parc-de-nadal-de-reus , i fins al dia 12 de setembre tenen un canal obert de consultes mitjançant el correu [email protected] o per telèfon en horari de matí al 977010888.

L’organització del parc, d’acord amb allò que estableixen les bases de participació i un cop finalitzat el termini de presentació de propostes, obrirà un període d’entrevistes personals amb cada una de les entitats per a la concreció i avaluació dels projectes. Un cop finalitzat aquest procés de valoració es coneixeran les propostes de les entitats que estaran presents al Parc de Nadal de Reus 2018-2019.


Pavelló Olímpic Municipal, Carrer de Mallorca,1
43205 Reus

977 010 888

[email protected]