Ajuntament de Reus

L'ACTUALITAT DEL PARC


La regidoria d’Esports inicia els preparatius pel Parc de Nadal 2022-2023
Noticies

La regidoria d’Esports inicia els preparatius pel Parc de Nadal 2022-2023

La regidoria d’Esports inicia els preparatius pel Parc de Nadal 2022-2023

El Parc de Nadal de Reus, impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i que es desenvolupa sota la gestió, direcció i execució tècnica de Reus Esport i Lleure, inicia els preparatius per l’edició d’aquest any amb la publicació de les bases i l'obertura de la preinscripció per a la participació de les entitats. L’esdeveniment torna, després de dos anys d’aturada per la pandèmia, a les instal·lacions de FiraReus, al Tecnoparc, del 27 de desembre al 4 de gener, en horari de 15h a 21h. Com a  novetat, aquest any es tancarà el  31 de desembre i s’obrirà el diumenge 1 de gener en l’horari habitual.

“És un goig recuperar el Parc de Nadal després de d’aquests dos anys, una organització de ciutat que compta amb la implicació del teixit associatiu i que és un clar referent a tot Catalunya. De nou el Parc de Nadal tornarà a ser un espai familiar on gaudir de l’ampli ventall d’activitats en que esdevé aquesta organització», ha manifestat el regidor d’Esports, Pep Cuerba.

La convocatòria per a la presentació de projectes està oberta a totes les entitats inscrites al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Reus i finalitzarà el divendres 9 de setembre de 2022 a les 23:59h. Els projectes presentats s’han d’adreçar al públic infantil i els seus continguts han de tenir un objectiu lúdic, didàctic, participatiu i/o de divulgació vinculat a l’objecte social de les entitats.

La presentació de les diferents propostes es podrà fer de forma telemàtica a través de la plataforma inscripcions.reus.cat a partir de dilluns 20 de juny de 2022. Per tal de resoldre els dubtes que puguin sorgir, es realitzarà una reunió  virtual dimarts 21  a les 20h, l’enllaç de la qual es publicarà a les xarxes socials de Reus Esport i Lleure.

Un cop rebudes totes les propostes, l’equip tècnic de RELLSA les valorarà i puntuarà  segons el barem publicat a les bases. A partir d’aquest moment, es realitzarà un seguit de reunions telemàtiques explicatives dels passos a seguir previs a l’obertura del Parc.


Pavelló Olímpic Municipal, Carrer de Mallorca,1
43205 Reus

977 010 888

[email protected]