Ajuntament de Reus

L'ACTUALITAT DEL PARC


El Parc de Nadal 2019 estarà dedicat al ball i el joc
Noticies

El Parc de Nadal 2019 estarà dedicat al ball i el joc

El Parc de Nadal 2019 estarà dedicat al ball i el joc

El Parc de Nadal de Reus, impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i que es desenvolupa sota la gestió, direcció i execució tècnica de Reus Esport i Lleure, inicia els preparatius de la nova edició amb la publicació de les bases i l'obertura de la preinscripció per a la participació de les entitats.

Aquesta nova edició tindrà com a eix temàtic «Jugar i Ballar» en referència a dos dels esdeveniments destacats de ciutat d’aquest 2019 com són «Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català» i «l’Any Roseta Mauri». El Parc de Nadal es desenvoluparà a les instal·lacions de FiraReus al Tecnoparc del 27 de desembre al 4 de gener en horari de tarda.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, recorda que «el Parc de Nadal és una organització de ciutat que compta amb la implicació del teixit associatiu i que és un clar referent a tot Catalunya, un espai familiar on gaudir de l’ampli ventall d’activitats en que esdevé aquesta organització».

Convocatòria oberta a les entitats
La convocatòria per la presentació de projectes està oberta a totes les entitats inscrites al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Reus i finalitzarà el dimecres dia 30 d’octubre a les 13:30h. Els projectes presentats s’han d’adreçar al públic infantil i els seus continguts han de tenir un objectiu lúdic, didàctic, participatiu i/o de divulgació vinculat a l’objecte social de les entitats. Els projectes s’han de presentar a la seu de Reus Esport i Lleure SA al Pavelló Olímpic Municipal en horari de matí, de 10:00 a 14:00 h.

Les entitats disposen de tota la informació a l’enllaç https://www.reusesport.cat/activitat/parc-de-nadal-de-reus i fins el dia 25 d’octubre tenen un canal obert de consultes mitjançant el correu [email protected] o per telèfon en horari de matí al 977010888.

L’organització del Parc, d’acord amb allò que estableixen les bases de participació i un cop finalitzat el termini de presentació de propostes, obrirà un període d’entrevistes personals amb cada una de les entitats per a la concreció i avaluació dels projectes. Un cop finalitzat aquest procés de valoració es coneixeran les propostes de les entitats que estaran presents al Parc de Nadal de Reus 2019-2020.


Pavelló Olímpic Municipal, Carrer de Mallorca,1
43205 Reus

977 010 888

[email protected]