Ajuntament de Reus

L'ACTUALITAT DEL PARC


Balanç positiu del Parc de Nadal de Reus, que ha rebut més de 30.000 visitants
Noticies

Balanç positiu del Parc de Nadal de Reus, que ha rebut més de 30.000 visitants

Balanç positiu del Parc de Nadal de Reus, que ha rebut més de 30.000 visitants

El Parc de Nadal de Reus ha tancat portes aquest dimecres 4 de gener a les 21:00 h després de vuit intensos dies d'activitats esportives, lúdiques i formatives adreçades especialment als infants. El Parc, amb el fil conductor dedicat a la Mediterrània, ha presentat diverses novetats molt ben valorades pels visitants, que també han pogut copsar l’ambient familiar i la vessant solidària, molt present aquesta edició. Més de 30.000 visitants han pogut gaudir de tota aquesta oferta lúdica nadalenca adreçada especialment al públic més jove i les famílies.

Pendent del tancament de les xifres definitives i de l’avaluació completa d’aquesta edició, el nombre de 30.000 visitants es situarà lleugerament per damunt de la mitjana dels últims anys i per tant garanteix la consolidació del Parc com a referent al Camp de Tarragona. La participació de 44 entitats, diversos departaments municipals, empreses d’organismes públics i privats, tot plegat amb prop de 90 activitats fixes diferents, i les quasi 600 persones mobilitzades diàriament per facilitar les tasques organitzatives han estat factors decisius per assolir els objectius marcats per aquesta edició.

Segons el regidor d'Esports, Jordi Cervera, aquesta edició del Parc s'ha consolidat com un magnífic complement de l'àmplia oferta d'entreteniment i espectacles a l’abast dels infants en aquest període de les vacances de Nadal. Cervera ha volgut destacar que en tots aquests dies l’ambient del Parc ha estat excel·lent i les famílies han gaudit del Parc i reconegut l’esforç organitzatiu.

El regidor, a més, ha reconegut que l’entusiasme dels monitors i monitores del Parc aporta un valor afegit en algunes activitats aparentment senzilles que capten un gran interès dels joves usuaris del Parc, com ara la gimcana esportiva, que ha estat una de les activitats més demanades i que l’últim dia va captar l’atenció del públic amb la disputa de les finals dels guanyadors de cada una de les jornades del Parc. En aquesta jornada de finals hi van participar els capitans i jugadors de l’equip d’hoquei Albert Casanovas i Raül Marín, també el càpita del CF Reus Deportiu Ramon Folch i el ciclista David Llauradó.

La conducció del Giracat, el laberint de les gotes d’aigua o els simuladors de vela i windsurf, entre d'altres, també han estat activitats de gran afluència que han superat la visita de més de 3.000 usuaris a cada un d’aquests espais.

Assistència regular de públic
L'assistència de públic ha estat regular durant tots els dies d'obertura, amb el dimecres dia 4 de gener com a jornada amb més afluència de públic en la franja horària de 17:30 a 20:00 h. En total, i a falta de tancar les dades definitives, el Parc haurà rebut més de 30.000 visitants, entre els quals ha destacat el públic familiar.

El Parc ha ocupat la totalitat de l’espai cobert disponible a l’interior de l’edifici Tecnoparc, amb una superfície de 6.000m2. A més, ha mantingut l’activitat exterior on el Gremi d’Atraccions de Fira de Catalunya ha tornat a organitzar i coordinar de forma independent l’oferta de lleure complementària per les famílies.


Pavelló Olímpic Municipal, Carrer de Mallorca,1
43205 Reus

977 010 888

[email protected]