Ajuntament de Reus

L'ACTUALITAT DEL PARC


El Parc de Nadal de Reus serà «Un Parc de Pel·lícula»
Noticies

El Parc de Nadal de Reus serà «Un Parc de Pel·lícula»

El Parc de Nadal de Reus serà «Un Parc de Pel·lícula»

El Parc de Nadal de Reus ha iniciat els preparatius de la propera edició amb la publicació de les bases per a la participació de les entitats. Impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, el parc es desenvolupa sota la gestió, direcció i execució tècnica de Reus Esport i Lleure.

Com en cada edició, el parc estableix un eix temàtic a partir de les propostes i suggeriments rebuts en l’avaluació de l’edició anterior. El parc d’aquest 2017 girarà al voltant del cinema, en homenatge aquest art que durant l’any ha tingut un protagonisme especial a Reus amb el gràn èxit, culminat amb la nominació als premis Oscar de Hollywood, del curtmetratge “Timecode”, produït per l’escola de cinema de Reus, que també ha assolit un gran nombre de premis.

El parc que és desenvoluparà a les instal·lacions de Fira Reus al Tecnoparc, en horari de tarda del 27 de desembre al 4 de gener.

La convocatòria per la presentació de projectes, oberta a totes les entitats inscrites al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Reus, finalitzarà el divendres dia 4 d’agost. Els projectes presentats s’han d’adreçar al públic infantil, i els seus continguts han de tenir un objectiu lúdic, didàctic, participatiu i/o de divulgació vinculat a l’objecte social de les entitats. Els projectes han que presentar-se a la seu de Reus Esport i Lleure SA, al Pavelló Olímpic Municipal, entre les 10:00h i les 14:00h.

Jordi Cervera, regidor d’Esports i president de la societat Reus Esport i Lleure SA, afirma que “Reus és una ciutat esportiva, cultural, social i també de cinema per tot plegat aquesta edició tindrà com a fil conductor el 7è art”.

Les entitats disposen fins el 28 de juliol d’un canal obert de consultes mitjançant el correu [email protected] o per telèfon en horari de matí al 977010888.

L’organització, del parc d’acord al que estableixen les bases de participació i un cop finalitzat el termini de presentació de propostes, obrirà un termini d’entrevistes personals en cada una de les entitats per la concreció i avaluació dels projectes. Un cop finalitzat aquest procés de valoració es coneixeran les 38 propostes d’entitats que estaran presents al parc.


Pavelló Olímpic Municipal, Carrer de Mallorca,1
43205 Reus

977 010 888

[email protected]