Ajuntament de Reus

L'ACTUALITAT DEL PARC


Gairebé 15.000 persones han passat pel Parc de Nadal de Reus
Noticies

Gairebé 15.000 persones han passat pel Parc de Nadal de Reus

Gairebé 15.000 persones han passat pel Parc de Nadal de Reus

El Parc de Nadal de Reus, el més veterà de la demarcació, ha rebut enguany la visita de més de 15.000 persones. Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, el 42é Parc de Nadal tornava a les instal·lacions de FiraReus, al Tecnoparc, del 27 de desembre al 4 de gener, en horari de 15h a 21h. L’afluència de visitants ha estat similar a la de 2019.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha valorat positivament l’acollida d’aquesta edició i ha afirmat que “el Parc de Nadal és un espai d’èxit any rere any perquè posa a l’abast de les famílies una oferta molt variada que permet passar una tarda entretinguda amb la canalla, en un ambient familiar, tranquil i divertit. Les activitats proposades, tant de tallers com jocs, activitats esportives o la ludoteca, han tingut molt bona acceptació i una alta ocupació cada dia”.

Enguany es va implantar un canvi en els horaris amb el tancament del parc el dia 31 de desembre i l’obertura el dia 1 de gener de 16 a 21h. Habitualment es tancava el dia 1 i s’obria el 31. El canvi ha estat positiu ja que l'afluència va ser superior a la que es registrava el 31.

Per fomentar l’atenció a la diversitat, els dies 29 de desembre i 2 de gener es va reservar l’Hora Tranquil·la. Durant aquest temps el soroll de les instal·lacions es va reduir ajudant a que el públic amb TEA i hipersensibilitat auditiva poguessin gaudir de les activitats del Parc.

Més de 60 entitats, empreses i organismes han participat activament en el 42é Parc de Nadal per fer possible les activitats que singularitzen aquest esdeveniment i que responen a la diversitat d’interessos dels infants. L’edició d’enguany ha tornat a ocupar la totalitat de l’espai cobert interior disponible de Fira Reus, més de 6.000 metres quadrats i l’amplia zona exterior del recinte.

DESCARREGAR GASETA

Pavelló Olímpic Municipal, Carrer de Mallorca,1
43205 Reus

977 010 888

[email protected]