Ajuntament de Reus

L'ACTUALITAT DEL PARC


Una nova edició del Parc de Nadal obrirà portes el 27 de desembre amb el cinema com a fil conductor
Noticies

Una nova edició del Parc de Nadal obrirà portes el 27 de desembre amb el cinema com a fil conductor

Una nova edició del Parc de Nadal obrirà portes el 27 de desembre amb el cinema com a fil conductor

El Parc de Nadal de Reus torna del 27 de desembre al 4 de gener a firaReus. Aquesta edició està dedicada al cinema, com a homenatge a un any en que aquest art ha estat protagonista especial, entre altres, amb els diferents premis assolits pel curtmetratge sorgit de l’escola de cinema de Reus: “Timecode”. El Parc de Nadal de Reus, consolidat com una organització de ciutat, disposa enguany també d’un espai dedicat a la recollida d’adhesions i informació de la candidatura de Reus a ser Ciutat Europea de l’Esport el 2019.

El degà dels parcs de Nadal del Camp de Tarragona celebra l’edició número 39; una organització que va néixer l’any 1979, de la mà de la Jove Cambra Internacional de Reus, en el marc de l’any Internacional de la Infància, declarat per l’UNESCO. L’organització i coordinació del Parc correspon a la societat municipal Reus Esport i Lleure SA, que s’encarrega de la logística, muntatge i suport a les entitats, institucions, organismes i empreses que hi participen. L’edició d’enguany ocupa la totalitat de l’espai cobert a Fira Reus, més de 6.000 m2.

40 entitats

L’aposta municipal per fer del Parc un espai familiar, d’oci actiu, lúdic i educatiu compta amb la complicitat de les 40 entitats que aquesta edició hi seran presents entre entitats esportives, de lleure, culturals, festives i de veïns. La presència institucional i la vinculació de diferents espais patrocinats per empreses que volen lligar el seu nom a un Parc que vol atendre a la infància i a la família amb propostes divertides i entretingudes, completen una oferta per omplir tota una tarda d’activitats.

Jordi Cervera, president de RELLSA i regidor d’Esports ha volgut destacar l’esforç municipal per mantenir el nivell del Parc de Nadal, l’entusiasme de les entitats i la col·laboració de les empreses presents al Parc.

La ludoteca infantil, els tallers, les activitats esportives omplen majoritàriament els espais del Parc, que complementats amb les actuacions, cercaviles i la zona d’atraccions exteriors suposen una variada i àmplia gamma d’activitats, amb més de 80 propostes.

Accions solidàries

La Fundació Noelia disposa de nou d’un espai solidari: la recollida de taps en benefici de la recerca de la malaltia de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI. Els participants del Parc podran portar els seus taps solidaris i entrar en el sorteig d’una sortida familiar a la neu, deferència d’esquiades.com.

L’altra acció solidària és una iniciativa de Càmping Serra de Prades, que repeteix presència al Parc de Nadal, i que aprof¡ta l’esdeveniment per donar a conèixer i promocionar la fundació Jeb Andrews www.jebandrews.fundation. Aquesta fundació, mitjançant la música, té com a objectiu la recerca de recursos destinats a la lluita contra el càncer infantil i a donar suport a les famílies en l’acompanyament d’aquesta terrible malaltia.

Tarifes

El Parc no ha augmentat les tarifes de les entrades (per a nens a partir de 2 i fins als 14 anys): l’entrada diària és a 5 euros; el bonus 5 a 22 euros; el bonus 10 a 40 euros i continuen els tradicionals descomptes a per famílies nombroses i monoparentals, grups, persones amb discapacitat i titulars del Carnet Jove, que surten a 4 euros.

Horaris

El Parc obrirà les portes el dimecres 27 de desembre fins el dijous 4 de gener, en horari de 15:00h a 21:00 hores, excepte el 31 de desembre que tancarà a les 20:00h i l’1 de gener, que romandrà tancat.

Transport

Reus Transport posa a disposició dels usuaris del Parc de Nadal dues línies. A més de la L50, que ofereix habitualment la connexió cada hora, també s’hi podrà arribar amb la L81, que unirà la plaça de la Llibertat amb l’edifici Tecnoparc amb una freqüència de 30 minuts. El servei funcionarà de 14:30 a 21:45h, del 27 de desembre al 4 de gener. El 31 de desembre, quan el Parc tanca abans, l’últim servei de la línia serà a les 20:17h.

Informació

Els canals d'informació del Parc de Nadal de Reus són www.parcdenadal.cat i el Facebook Reus Esport.


Pavelló Olímpic Municipal, Carrer de Mallorca,1
43205 Reus

977 010 888

[email protected]