Ajuntament de Reus

L'ACTUALITAT DEL PARC


Dones influencers participaran a la inauguració del Parc de Nadal 2023
Noticies

Dones influencers participaran a la inauguració del Parc de Nadal 2023

Dones influencers participaran a la inauguració del Parc de Nadal 2023

El pròxim dimecres 27 de desembre, a partir de les 18:00 h, tindrà lloc la inauguració de l'edició d'enguany del Parc de Nadal de Reus 2023 i hi assistirà l'alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita, acompanyada de diferents dones influencers, que és l'eix temàtic d'enguany, així com dels regidors Josep Baiges, de l'àrea de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement; Enrique Martín, de Salut i Esports, i Daniel Marcos, de Joventut, ja que a més enguany s'incorpora com a principal novetat una zona per als joves d'11 a 17 anys. 

El Parc de Nadal de Res és el més veterà de la demarcació i obrirà les seves portes a FiraReus, al Tecnoparc, del 27 de desembre al 4 de gener. Enguany incorpora una oferta renovada amb més de 60 activitats i una Zona Jove. Les diferents propostes d’activitats s'han pensant més transversals i renovades, dirigides a tota la família. A més, enguany hi ha un canvi d’ubicació de la zona infantil de ludoteca, que s’amplia i trasllada per oferir un espai més ampli, tranquil i amb major nombre d’activitats per als més petits de la casa.

Una vintena d’entitats, empreses i organismes participen activament en aquesta 43a edició del Parc de Nadal per fer possibles les activitats de qualitat que singularitzen aquest esdeveniment i que responen a la diversitat d’interessos que poden tenir les famílies. Enguany l’eix temàtic dels projectes presentats per les entitats ha estat les dones influencers. Una temàtica que s’ha escollit per posar de manifest la influència profunda de les dones en la societat al llarg dels anys, com a líders i pioneres en diferents àmbits, així com les seves aportacions a la història de la humanitat en general i de la ciutat de Reus, en particular.   

Per primer cop obrirà les portes la Zona Jove, que inclou una completa oferta d’oci per als joves de 11 a 17 anys, gestionada pel Casal Jove de la Palma. Aquesta és una aposta per crear un espai exclusiu pels adolescents, on se sentin còmodes i a gust; envoltats de joves com ells i on puguin realitzar activitats creatives, tecnològiques, lúdiques, divertides i també artístiques. Amb una gran varietat d'activitats, aquesta zona busca oferir als joves una experiència d’oci adequada als seus interessos.

Els preus incorporen una modificació respecte als anys anteriors per a reduir el cost per a les famílies. Només pagarà el públic de 2 a 17 anys i amb cada menor podran entrar 2 adults acompanyants de forma gratuïta. El preu de l'entrada serà de 4 euros. 

Les entrades es podran adquirir online al portal inscripcions.reus.cat o presencialment, al propi parc. Els joves tindran un 25% de descompte en el preu d’entrada amb la Targeta Jove de Reus, que es pot fer gratuïtament al Casal de Joves. També s'aplicaran els descomptes habituals: famílies nombroses, famílies monoparentals, titulars de targeta acreditativa de persones amb discapacitat, titulars del Carnet Jove de la Generalitat i Titulars de la Targeta Daurada amb un import de 3 euros (IVA inclòs) i també per la compra de 10 o més entrades el preu establert es de 3 euros (IVA inclòs).

Horaris

El Parc obrirà les portes el dimarts 27 de desembre fins al dissabte 4 de gener, de 15:00h a 21:00 h, excepte el 31 de desembre que estarà tancat, i l’1 de gener amb l’horari de 16h a 21h.


Pavelló Olímpic Municipal, Carrer de Mallorca,1
43205 Reus

977 010 888

[email protected]