Ajuntament de Reus

INFORMACIÓ BÀSICA RGPD

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del Tractament

REUS ESPORT I LLEURE, S.A.

A43544626

Carrer de Mallorca, núm. 1 – 43205 Reus (Tarragona)

[email protected]

Tel.: 977 010 888

Delegat de Protecció de Dades (DPD)

[email protected]

Finalitat del Tractament

Les finalitats que resten identificades en les clàusules de consentiment al peu de cada formulari.

Legitimació

La base jurídica que legitima el tractament serà el seu consentiment.

Cessions i/o transferències de dades

Es preveuen cessions de dades amb motiu de col·laboració amb l’Ajuntament de Reus, amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal.

Drets

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit al domicili indicat, a l’adreça de correu electrònic [email protected] o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) a Plaça del Mercadal, núm. 1 – 43201 Reus (Tarragona)

Pot utilitzar els models i formularis sobre els drets referits anteriorment dirigint-se a la pàgina oficial de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ( https://apdcat.gencat.cat/ca/documentacio/models_exercici_drets/).Addicionalment, si considera que s’estan tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant aquesta Autoritat de Control.

Informació addicional

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de privacitat.

Pavelló Olímpic Municipal, Carrer de Mallorca,1
43205 Reus

977 010 888

[email protected]